Општинско такмичење у кошарци 2022.

Општинско такмичење у кошарци 2022.

5. 10. 2022. године у спортском центру "Раковица" одржано је општинско такмичење у кошарци у категорији 7. и 8. разред.
Нашу школу представљали су: Филип Здравковић, Богдан Гајић, Марко Јешић, Лука Симић, Ђорђе Брадић, Стефан Вранов, Урош Ђерић и Стефан Ђаковић. Вођа екипе је био наставник физичког васпитања Стефан Станојевић.

На такмичењу су учествовале све основне школе општине Раковица. У полуфиналу смо се састали са ОШ „Бранко Ћопић". Ова утакмица је од самог почетка била неизвесна, јако динамична и занимљива за гледање. Константно су се смењивали напади и поени, обе екипе биле су веома мотивисане за победу и пролазак у финале општинског такмичења. До самог краја утакмице се није знало ко ће бити финалиста. Међутим, нијансе су одлучиле и ОШ „Бранко Ћопић" је уз мало среће успела да победи резултатом 21:16. На крају и наша школа је имала мало среће јер је баш ОШ „Бранко Ћопић" победила у финалу, тако да су наши ученици заузели 3. место на општинском такмичењу у кошарци.

Све честитке нашим ученицима који су показали спортски дух и фер плеј игру оставивши срце на терену (што је доказ правих спортиста) и на најбољи начин представили нашу школу!

Top