Школски часопис "СОНЕТ"

Школски часопис "СОНЕТ"

Школски часопис „Сонет“ покренут је поводом обележавања 50 година постојања школе на последњој адреси – у Станка Пауновића Вељка 45 на Миљаковцу. Након одличног пријема у окружењу, одлучено је да часопис буде полугодишњак, односно да излази два пута током школске године.

Часопис „Сонет“ је школски пројекат који подстиче развој међупредметних компетенција код ученика, афирмише слободне активности и такмичарски дух, мотивише ученике на самостално и активно учествовање у животу школе и охрабрује их у неговању оригиналности у ликовном и литерарном изразу, као и у осталим облицима креативног дечјег стваралаштва.

Поред електронског, часопис се објављује и у папирном облику и представља својеврсни естетски и историјски документ о животу и раду школе током једне школске године. Часопис се бави актуелним темама из школског живота и, поред ликовних и литерарних радова кроз које се ученици изражавају, те представљања појединаца као репрезентативних примера успешности једне школе, садржи и радове запослених у виду интересантних извештаја, али и прича, подсећања на нека друга, прошла времена, односно паралеле са овим временом у коме сада живимо.

Прелистајте досадашње бројеве.

"Сонет" бр 1.

 "Сонет" бр 2.

  "Сонет" бр. 3.

"Сонет" бр. 4.

"Сонет" бр. 5.

"Сонет" бр 6.

Top