Отворена врата школе и наставника

Сарадња родитеља и школе је од изузетног значаја за целокупан развој детета. Током школске године одвијају се различити облици сарадње. Између осталог, родитељи имају могућност да присуствују часовима редовне наставе. Потребно је да се најаве педагошко - психолошкој служби недељу дана пре часа који желе да посете. 

Због пандемије изазване вирусом Ковид-19, планирано је да наредних месеци у школи Отворена врата буду организована на следећи начин:
Потребно је да ученички родитељи, у договору са одељењским старешинама своје деце, закажу термин за разговор са одређеним предметним наставником, у седмици пре термина Отворених врата. Наставници ће сваком ученичком родитељу посветити пажњу у трајању од 10 минута, током 90 минута колико трају Отворена врата.
У случају да је неопходно потребан индивидуални разговор са предметним наставницима ван термина заједничких Отворених врата, ситуација налаже да се и тај разговор закаже унапред, посредством одељењских старешина. У разредној настави разговори са учитељима или наставницима енглеског језика и верске наставе заказују се у договору са учитељима.
Термини Отворених врата школске 2022/2023.године:

Септембар - 30. 9. 2022. петак
Октобар - 31.10. 2022. понедељак
Новембар - 30.11. 2022. среда
Фебруар - 28. 2. 2023. уторак
Март - 30. 3. 2023. четвртак
Април - 27. 4. 2023. четвртак
Мај - 31. 5. 2023. среда


У децембру, јануару и јуну због завршетка првог полугодишта, почетка другог и завршетка школске године заједничка отворена врата се неће одржати.

За термине отворених врата се можете договорити са разредним старешином Вашег детета.

Директор школе прима родитеље на разговор сваке среде од 11.00 часова који се претходно заказују преко одељењског старешине или позивом на школски број телефона. У изузетним случајевима, није неопходно заказати разговор.

Top