"И Францика има таленат"

"И Францика има таленат"

Јуче је у нашој школи одржана завршна свечаност у оквиру манифестације "И Францика има таленат".
Није нам било тешко да се упустимо у ову авантуру, јер деца поред бројних школских успеха показују своје најразличитије таленте. Ове године определили смо се да ученици покажу таленте из области плеса, певања и свирања.
Важно је напоменути да су све наступе учесници припремали самостално, уз велику посвећеност и одговорност. Током припрема за ово такмичење број учесника био је далеко већи, а синоћ су наступили финалисти (27 тачака). 
Жири у саставу:
1. Чедомил Вишњић, родитељ ученика наше школе
2. Ненад Ковачевић директор школе рок гитаре и бубњева „Чупавко“
3. Биљана Благојевић, директорка школе
доделио је три трећа места, два друга места и једно прво место:

1. место: Сара Шћекић 6/4 (плесна кореографија)

2. место: Поликсени Куртановић 8/1 (балетска тачка)
2. место: Ивана Ћурчић 8/1 (композиција на клавиру)

3. место: Лазар Ковачевић 5/2 (соло певање)
3. место: Ивана Зеленбаба 7/1 (соло певање)
3. место: плесна група (Адреа Глишић 3/1, Невена Радојевић 3/1, Тијана Томић 3/1, Вера Вучићевић 3/1) којој је жири дао име "Мачкице".

Ненад Ковачевић, директор школе рок гитаре и бубњева свим учесницима поклонио је месец дана бесплатних часова у школи "Чупавко" у септембру, а награђеним ученицима ће директорка школе поделити награде 25.6.2018. у 18.00 када се буду додељивале књиге и дипломе свим ученицима који су у току ове школске године остварили резултате на такмичењима и конкурсима.

Похваљујемо све ученике који су били део овог пројекта, захваљујемо се родитељима који су подржали ову идеју и свим колегама који су били део тима и на различите начине дали свој допринос. Надамо се да је наша школа синоћ била центар лепих дешавања, добре енергије и дечјих осмеха, а то је још један доказ да су сви такмичари победници!

https://www.facebook.com/pg/skolagitareibubnjevacupavko/photos/?tab=album&album_id=1613556518756681

Више фотографија погледајте на нашој фејсбук страници.

Top