Општина доделила награде најбољима у шк. 2018/2019. год.

Општина доделила награде најбољима у шк. 2018/2019. год.

Градска општина Раковица, у склопу традиционалне манифестације „Наградимо најбоље“, наградила је 30.1.2010. г. најбоље ученике раковичких основних и средњих школа за школску 2018/2019. годину. На свечаности уприличеној у хотелу „Балашевић“, награде су уручене ученицима основних и средњих школа Раковице који су освајали признања на градским, републичким и међународним такмичењима.

Награђивани су ученици који су освајали једно од прва три места на републичким и међународним такмичењима, као и победници градских такмичења. Захвалнице и пригодне поклоне добило је и 72 ментора који су радили са награђиваним ученицима, док су захвалнице подељене и директорима раковичких основних и средњих школа.

Председник Градске општине Раковица Владан Коцић, домаћин свечаности, честитао је најбољим ученицима, њиховим наставницима и менторима на оствареним резултатима. Коцић је, између осталог, рекао да је уверен да ће овој манифестацији где се награђују најбољи сваке године присуствовати све већи број раковичких ученика са импресивним резултатима на свим нивоима такмичења.

За више од 250 званица уприличен је и пригодан културно-забавни програм у оквиру којег су наступе имали рок хор, ученици школе гитаре и бубњева и балерине из балетског студија.

На самом крају, да се подсетимо још једном свих имена наших најбољих ученика и њихових ментора који су својим посвећеним радом и максималним ангажовањем у одређеној области (неки и у више њих) завредили присуство на синоћној гала вечери.

1. Јелена Танасковић 8/2 – Окружно такмичење – 1. место – Руски језик (ментор Маргита Почековац)

2. Милица Рајковић 8/3 – Окружно такмичење – 1. место – Хемија (ментор Снежана Николић)

3. Димитрије Миловић 7/1 – Окружно такмичење – 1. место – Републичко такмичење – 2. место – Хемија (ментор Снежана Николић)

– Окружно такмичење – 1. место – Републичко такмичење – 3. место – Биологија (ментор Савка Ракић)

4. Александар Манојловић 7/2 – Републичко такмичење – 2. место – Физика (ментор Јелисавета Хрњаковић)

5. Немања Павловић 7/2 – Окружно такмичење – 1. место – Географија (ментор Биљана Смарс)

– Републичко такмичење – 2. место – Историја (ментор Добрила Кузмановић)

6. Бошко Кукањац 7/4 – Окружно такмичење – 1. место – Републичко такмичење – 3. место – Српски језик (ментор Тамара Трифуновић Живковић)

7. Ана Комлен 5/1 – Окружно такмичење – 1. место – Српски језик (ментор Тамара Трифуновић Живковић)

– Окружно такмичење – 1. место – Републичко такмичење – 2. награда – Техничко и информатичко образовање -ракетно моделарство (ментор Душан Зарић)

Све честитке нашим ученицима и њиховим менторима, а више фотографија погледајте на нашој фб страници.

Top