Свечани пријем Францикиних првачића

Свечани пријем Францикиних првачића

„Школа је једно пријатно место, где стичеш друштво, љубав и знање, од сада у њу ићи ћеш често, од данас си ЂАК - то ти је звање!"
У петак, 1. септембра 2023. године, организована је приредба поводом свечаног пријема наших најмлађих ученика, ђака првака. Сређени, насмејани, орни, али и помало усхићени првачићи, заједно са својим најмилијима, испунили су хол наше школе. Радозналим и раздраганим погледима пратили су приредбу коју су нашим малишанима припремиле учитељице другог и четвртог разреда Маријана Михајловић, Виолета Учур, Наташа Јаредић, Маја Динић и Сања Стајић. Ученици од 2. до 4. разреда потрудили су се да својим другарима, будућим првацима, на најлепши начин дочарају шта их све то занимљиво чека на њиховом путовању кроз основну школу.
Присутнима се обратила и директор школе Биљана Благојевић која је будућим школарцима, у кратком говору, пожелела срећан полазак у школу и представила им одељењске старешине – Горана Мутавџића, Гордану Бранковић и Снежану Соковић; наставницу енглеског језика Виолету Јорданов; наставницу веронауке Ивану Франовић; учитељице продуженог боравка – Милицу Стеванић и Ивану Марковић Максић; педагога Сузану Николић и психолога Душицу Трајковић.
Фотографијама смо забележили најдрагоценије тренутке наших најмлађих.
Добро нам дошли!

Више фотографија са пријема првачића погледајте овде.

Top