Секције

Секције

 • Драмска секција - Александра Црногорац
 • Калиграфска секција - Јасмина Самарџић
 • Литерарна секција - Јелена Палавестрић
 • English 4U секција - Марина Козић, Биљана Вишњић
 • Секција за руски језик - Тања Тадић
 • Математичка секција - Миланка Вучељић, Соња Радибратовић
 • Форум театар секција - Добрила Кузмановић
 • Географска секција - Биљана Смарс
 • Биолошко-еколошка секција - Савка Ракић
 • Млади физичар - Јелисавета Хрњаковић
 • Секција фудбал, атлетика, рукомет - Маја Милошевић, Ненад Срећковић
 • Ликовна секција - Тања Ђокић
 • Млади информатичари - Биљана Недић
 • Аутомоделарство - Јелена Беседић
 • Архитектура и грађевинарство - Јелена Беседић
 • Моделари - бродомоделарство - Душан Зарић
 • Моделари - ракетна секција - Душан Зарић
 • Секција ваздухопловно моделарство - Лела Минић
 • Млади православци - Јелена Војиновић

Календар догађаја

Архива за 2017.

Top